zondag 4 mei 2014

Snap Click Supply Co.

Scrapbooking... Scrapbooken... Scrappen.. Allemaal termen voor het verwerken van foto's op papier met allerlei versiersels en teksten erbij. Toen ik begon met scrappen, deed ik dit voornamelijk op 'echt' papier, met schaar en lijm zeg maar.

Tegenwoordig ben ik meer van de digitale variant. Voordelen van digitaal scrappen zijn dat je je supplies altijd op voorraad hebt (het raakt nooit op!!) en je hebt helemaal geen rommel meer!! Nog een voordeel: wanneer je geen zin meer hebt om te scrappen (of je hebt geen inspiratie meer) sluit je je computer en that's it.. Ik was vaak meer tijd kwijt aan het uitstallen en opruimen dan aan het scrappen zelf :-)

Ik ben met het digitaal scrappen in aanraking gekomen via de website van Jessica Sprague. Hier kun je allerlei (online) lessen volgen om je te ontwikkelen in het digitaal scrappen. Je moet wel een fotobewerkingsprogramma hebben zoals Photoshop.

Zelf ben ik meer van de simpel & clean-stijl. Maar scrappen kan zo kaal of zo druk als jij het zelf wilt; net zoals je foto's zijn ook je scrappagina's persoonlijk!

Zeer recentelijk is er een nieuwe website bijgekomen, waar je je digitale spulletjes kunt kopen. Ook spulletjes van grote name vind je hier, zoals Echo Park, Basic Grey, Cosmo Cricket en BoBunny.
De site heet Snap Click Supply Co.

Snap Click Supply Co.

Ik zou zeggen: AWESOME!!

Groetjes Vivian

0 reacties:

 

Vi-Va Crea Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template